Áraink

Prémium termékeink!

Az itt leírt árak Jászberény és környékére vonatkoznak,

Kitelepülés esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ez az árlista viszonteladóinkra nem vonatkozik!!! 


Toscan Csemege Kolbász

Ki ne szeretné a Toszkán vidék szépségeit? A szőlős hegyoldalakat, az illatozó réteket, az olíva illatát és persze a rengeteg, jóféle gasztronómiai csodát. Termékünkkel ezt az életérzést próbáljuk visszahozni! Az érett sertéshús és füstölt, szárított paradicsom harmóniáját, a hozzáadott bazsalikom teszi tökéletessé. Igazi ínyencség. 

Pírított Tökmagos érlelt Kolbász

A pirított tökmag élattanilag nagyon fontos élelmiszerfélénk,rendkívül gazdag telítetlen és többszörösen telítetlen, esszenciális zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban: nagy mennyiségű magnézium, kálcium, kálium, szelén, cink, réz, vas, foszfor, mangán, Omega zsírsavak, B-vitaminok, F-vitamin, D-vitamin, koenzim-Q10, magas E-vitamin tartalom ,Delta 7 fitoszterol, Alpha-, Béta tocopherol.

Ezeket a jótékony tulajdonságait ötvöztük egy fennségesen finom érlelt kolbászban. Nem csak finom, egészséges is!

A Pokoli Karika(csak saját felelőségre!!)

Trinidad Moruga Scorpion chili paprikával készült paprikás kolbász. Célunk volt Magyarország leg bitangabb kolbászát létrehozni azon kedves vásárlóink részére akik rajonganak a Kapszaiciért! Emellett házibulik egyik fénypontja is lehet egy jó kis erős evő versenyen is akár! Csak SAJÁT FELELŐSÉGRE fogyasztható!

Vargányagombás Páros kolbász

Prémium termékünket az ínyencek számára alkottuk.Különleges ízvilágát az érett sertéshús és szalonna keverékéhez adott illatos erdei vargányával és pikáns zöldfűszerekkel teszünk teljessé.

Álandó Kínálatunk

Az itt leírt árak Jászberény és környékére vonatkoznak, 

Kitelepülés esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ez az árlista viszonteladóinkra nem vonatkozik!!!

Házi Tepertő

Kicsik és nagyok kedvence az apró, kockákra vágott bőr nélküli ropogtatnivaló.

Hagyományosan, üstben sütjük lassan,még szalmasárga színt kap és csörgő hangja lesz.

Ekkor kimerjük és lecsepegtetjük, majd amikor kihűlt finoman sózzuk.

Az igazi rajongói önmagában csemegézik a nap bármely szakaszában.


Lilahagymás Tepertőkrém 250g

Friss tepertőből készült, finoman fűszerezett ínyencség, amely apróra vágott,zsírban pirított lilahagymával megbolondítva válik igazi különlegességgé.


Fokhagymás Pecsenyezsír 250g

Ki ne ismerné a zamatos sült hús zsírjának fűszeres ízét,amelyet puha kenyérre kenve érett paradicsommal és ropogós zöld paprikával kísérve szinte abbahagyhatatlan csemege.


Házi Sült Zsír

Törtfehér színű, krémes állagú,üstben sült, amely a hagyományos magyar ételek egyik fontos alapanyaga.De ha úgy kívánjuk, jókora szelet friss házi kenyérre kenve egy piros almával gyermekkorunk uzsonnáit idézi.


Pörc

Formázott,sertés has és tokaszalonnából készül,amelyet rövid ideig pácolunk hogy kellemesen sós ízű legyen,majd bő zsírban aranybarnára sütjük.Ettől válik igazán ropogóssá. 

Csemege Paprikás Kolbász

Érett,inazott sertés színhúsból és húsos tokaszalonnából készül tengeri só,bors,fokhagyma,kömény és kiváló fűszerpaprika felhasználásával .Sertés vékonybélbe töltjük.Egyenletes ízharmóniáját és állagát a füstölést követő érlelés után éri el.Friss paradicsommal,paprikával igazi csemege a kolbászkedvelők számára.


Borsos Teakolbász

Inazott sertés színhúsból és húsos szalonnából készítjük,melyet nagy szemcseméretűre aprítunk.Paprika nélkül készül,jellemző fűszerei a tengeri só,fokhagyma,és bors.Különlegessége hogy egész tarkaborsot tartalmaz,illetve hogy érlelése füstölés nélkül,kizárólag levegőn szárítva történik.

Amennyiben valami igazán látványos és ízletes finomsággal szeretné meglepni családját vagy barátait,akkor ajánljuk a helyben elkészített faszénparázson sült ropogós malacot,amivel igazán különlegessé teheti az ünnepi alkalmat

Chilis Karika

Inazott sertéshúsból és kemény szalonnából készül,őrölt fűszerek hozzáadásával,ám különlegességét a durvára darált csípős chili adja,amitől igazán ütős termékké válik az ínyencek számára. 

Csemege Füzér

Igazi gyerekeknek való csemege,kicsi párokra formázott,paprika nélküli kolbászka,finoman fűszerezve és bükkfán füstölve.


Rusztikus Paprikás Vastagkolbász

Szerintünk a vastagkolbász markánsan mozaikos metszéslapú,melyben jól elkülönülnek az érett sertés színhús és a kemény szalonnaszemcsék.Pontosan kimért fűszerektől lesz harmónikus ízű és színű.Marha vastagbélbe töltjük,ezáltal lesz igazán rusztikus megjelenésű.Kötözéshez nem használunk fémklipszet,csak kenderzsineg és a két kezünk.Pont úgy,ahogyan régen a falusi udvarokban készült.Töltés után szikkasztjuk,majd bükkfa fűrészporral füstöljük és érleljük.Hosszú hetek telnek el míg elnyeri végleges ízét és állagát.A végeredmény akkor jó, ha éles késsel megvágva az első falat után elmondhatjuk hogy ezért érdemes volt várni.Jó étvágyat kívánunk!


Riusztikus Borsos Vastagkolbász

Érett sertés színhúsból,szalonnából készül paprika hozzáadása nélkül.Egyediségét a töltelékhez adagolt tarkabors keverék adja,ami minden falatnál pikáns csípős ízt kölcsönöz a terméknek.Egyedileg,kézzel kötözött érlelt termék. 


Bitang  Vastagkolbász

Markánsan csípős érlelt termék,jellemzője hogy durvára darált sertéshúsból,szalonnából készül,egyenletesen fűszerezve.Karakteres ízét a csípős fűszerpaprikától kapja.Marha vastagbélbe töltve több hetes érlelés után válik fogyaszthatóvá. 


Pácolt, Füstölt Angolszalonna

Formázott sertés húsrészekből készülnek,amelyeket tengeri só és fűszerek keverékével hetekig pácolunk,majd ezt követően füstölünk.Különlegességüket a gyümölcsfa füst adja,ez különleges ízt és színt kölcsönöz a termékeknek.Füstölés után érleljük a sonkaféléket. 


Pácolt, Füstölt Combsonka

Formázott sertés húsrészekből készülnek,amelyeket tengeri só és fűszerek keverékével hetekig pácolunk,majd ezt követően füstölünk.Különlegességüket a gyümölcsfa füst adja,ez különleges ízt és színt kölcsönöz a termékeknek.Füstölés után érleljük a sonkaféléket. 


Pácolt, Füstölt Lapockasonka

Formázott sertés húsrészekből készülnek,amelyeket tengeri só és fűszerek keverékével hetekig pácolunk,majd ezt követően füstölünk.Különlegességüket a gyümölcsfa füst adja,ez különleges ízt és színt kölcsönöz a termékeknek.Füstölés után érleljük a sonkaféléket. 

Pácolt, Füstölt Tarja

Formázott sertés húsrészekből készülnek,amelyeket tengeri só és fűszerek keverékével hetekig pácolunk,majd ezt követően füstölünk.Különlegességüket a gyümölcsfa füst adja,ez különleges ízt és színt kölcsönöz a termékeknek.Füstölés után érleljük a sonkaféléket. 


Kolozsvári Szalonna

Bőrös,csontozott sertés oldalasból készül,keskeny csíkokra formázva.Tengeri só és fűszerek keverékével történő száraz pácolást követően bükkfával füstöljük.

Parajdi Sóban Érlelt Szalonna

Perzselt,formázott sertés hátszalonnából készül.Különlegessége hogy Parajdi sóval sózzuk,majd ebben forgatva érleljük vastagságtól függően 3-4 héten keresztül.

Bükkfán Füstölt Hátszalonna Parajdi Sóban Érlelve 

Különlegessége hogy a bükkfával történő füstölést megelőzően a leformázott szalonnatáblákat Parajdi sóval sózzuk.Ennek a sónak a ritka tulajdonsága hogy több mint 80 féle ásványi anyagot tartalmaz.Önmagában kenyérrel,vagy sütve igazi csemege. 

Erdélyi Szalonna

Sertés hasaszalonnából készül.Táblákra formázva kerül fokhagymás-sós páclébe,ettől lesz fűszeres finom íze.Ezután füstöljük és főzzük. 

Szezonális és Készlet korlátozott termékeink

Az itt szereplő termékek vagy szezonális gyártásúak, vagy az alapanyaguk korlátozott rendelkezésre állása miatt csak időközönként álíthatóak elő. Amennyiben szeretne ezekből a termékekből rendelni kérem írjon nekünk levelet a facebook olalunkon   https://www.facebook.com/KissH%C3%BAsm%C5%B1hely-566451570122607/ 

Vagy keressen telefonos elérhetőségünkön!

Füstölt Májas


Sült Császárszalonna

csontozott sertés oldalast pácoljuk,majd főzzük,ettől válik finom omlóssá.Ezt követően forró zsírban pirítjuk,amitől ropogóssá válik és szép sült aranybarna színe lesz. 

Paprikás Fejhús

Sertésfejből készül,amit sós,fűszeres vízben puhára főzünk.A csontokat eltávolítjuk,majd borsozzuk és paprikázzuk.Páratlan csemege egy finom reggelire vagy vacsorára. 

Paprikás Abált Szalonna

Sertés hasa szalonnát formázás után sós,fokhagymás vízben puhára főzzük,ezt követően pedig finom fűszerpaprikával alaposan meghintjük.Téli reggeleken igazi finomság egy forró tea mellé.

Pácolt Karaj Filé 100g/db

Hártyázott sertés karajból készítjük,amit vékony csíkokra vágunk.Tengeri sóval és fűszerekkel pácolunk,majd meggyfa füstön finoman füstöljük.Igazi kuriózum.Salátákra,forró tésztákra hártyavékonyra szeletelve igazán különleges ínyencség.

Pácolt Szűzpecseny

Sertés szűzpecsenyét hártyázzuk,majd sózzuk,amelyhez fűszereket keverünk.Ebben érleljük.A pácolás végén bükkfán füstöljük.Ezt követően levegőn szárítva érik hetekig,még kialakul íze és állaga.

Röfi Chips


Az elírásból történő ár eltérések miatt felelősséget nem vállalunk! Az oldalon szereplő árak nem számítanak ajánlattételnek! A mindenkori árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el