Termékeink

Toscan csemege kolbász

Ki ne szeretné a Toszkán vidék szépségeit? A szölös hegyoldalakat, az illatozó réteket, az olíva illatát és a rengeteg, csábító gasztronómiai csodát. Termékünkkel ezt az életérzést próbáljuk visszahozni! Az érett sertéshús és füstölt, szárított paradicsom harmóniáját, a hozzáadott bazsalikom teszi tökéletessé. Szárított kolbász, mely végleges ízét a hosszas érlelésnek köszönhetöen nyeri el.

 

Pírított tökmagos érlelt kolbász

 

A pirított tökmag élettanilag nagyon fontos élelmiszerfélénk, rendkívül gazdag telítetlen és többszörösen telítetlen, esszenciális zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban: nagy mennyiségü magnézium, kálcium, kálium, szelén, cink, réz, vas, foszfor, mangán, Omega zsírsavak, B-vitaminok, F-vitamin, D-vitamin, koenzim-Q10, magas E-vitamin tartalom, Delta 7 fitoszterol, Alpha-, Béta tocopherol.

Ezeket a jótékony tulajdonságait ötvöztük egy fenségesen finom, érlelt kolbászban, mely bükkfán történö füstöléssel kapja meg végsö zamatát.

 

Pokoli karika 

A Trinidad Moruga Scorpion chilipaprika szósszal készült kolbász, amely a kapszaicin kedvelök egyik kedvence. Érett húsból, finoman füszerezve készítjük, amelyet a gyümölcsös illatú chiliszósz jár át.

  

Vargányagombás kolbász

Prémium termékünket az ínyencek számára alkottuk. Különleges ízvilágát az érett sertéshús és szalonna keverékéhez adott illatos erdei vargányával és pikáns zöldfüszerekkel (borsikafü) teszünk teljessé.


Bence kedvence csemegekolbász


Hagyományos ízesítésü. apróra darált színhúst és szalonnát tartalmazó csemege, amely a füstölés és érlelés után nyeri el végleges ízét és állagát. Alap füszerek közé tartozik a fokhagyma, só, bors és jó minöségü nemes pirospaprika.

 Borsos teakolbász

Inazott sertés színhúsból és húsos szalonnából készítjük, melyet nagy szemcseméretüre aprítunk. Paprika nélkül készül, jellemzö füszerei a tengeri só,fokhagyma,és bors. Különlegessége hogy egész tarkaborsot tartalmaz,illetve hogy érlelése füstölés nélkül,kizárólag levegön szárítva történik.

 

 Picante kolbász – chilivel


Inazott sertéshúsból és kemény szalonnából készül, örölt füszerek hozzáadásával, ám különlegességét a durvára darált csípös chili adja, amitöl igazán ízes termékké válik az ínyencek számára. 

 

 

Rusztikus paprikás vastagkolbász

 

A vastagkolbász markánsan mozaikos metszéslapú, melyben jól elkülönülnek az érett sertés színhús és a kemény szalonnaszemcsék. A kíméletesen adagolt füszerektöl lesz harmónikus ízü és színü. Marha vastagbélbe kerül betöltésre,ezáltal lesz igazán rusztikus megjelenésü. Töltés után szikkasztjuk, majd bükkfa fürészporral füstöljük és érleljük. Hosszú hetek telnek el míg elnyeri végleges ízét és állagát.

 

 

Rusztikus borsos vastagkolbász

 

Érett sertés színhúsból,szalonnából készül paprika hozzáadása nélkül. Egyediségét a töltelékhez adagolt tarkabors keverék adja, ami minden falatnál pikáns csípös ízt kölcsönöz a terméknek. Egyedileg,kézzel kötözött érlelt termék. 

 

 

Pikánsan csípös vastagkolbász

Markánsan csípös, érlelt termék, jellemzöje, hogy durvára darált sertéshúsból,szalonnából készül, egyenletesen füszerezve. Karakteres ízét a csípös füszerpaprikától kapja. Marha vastagbélbe töltve több hetes érlelés után válik fogyaszthatóvá.

 

 

Házi tepertö

 

Apró kockákra vágott, bör nélküli ropogtatnivaló, amely hagyományosan, üstben készül, lassan sütve, míg szalmasárga színt nem kap és csörgö hangja nem lesz.Enyhén sózzuk tengeri sóval.

 

 

Póréhagymás tepertökrém 250g

 

Friss tepertöböl készült, finoman füszerezett ínyencség, amely apróra vágott, zsírban pirított póréhagymával megbolondítva válik igazi különlegességgé.

 

 

Fokhagymás pecsenyezsír 250g

 

Hagyományos receptúra alapján készült pecsenyezsír, mely sót, borsot és némi paprikát tartalmaz.

 

 

Házi sült zsír

 

Törtfehér színü, krémes állagú, üstben sült szalonnából kinyert zsír, amely a hagyományos magyar ételek egyik fontos alapanyaga.

 

 

Pörc

 

Formázott,sertés has- és tokaszalonnából készül, amelyet rövid ideig pácolunk, hogy kellemesen sós ízü legyen, majd bö zsírban aranybarnára sütjük. Ettöl válik igazán ropogóssá.

 

 

Pácolt, füstölt angolszalonna

 

Formázott sertés húsrészekböl készül, amelyet tengeri só és füszerek keverékével hetekig pácolunk, majd ezt követüen füstölünk. Különlegességét a gyümölcsfa füst adja, ez különleges ízt és színt kölcsönöz a terméknek. Füstölés után érleljük a sonkaféléket. 

 

 

Pácolt, füstölt combsonka

 

Formázott sertés húsrészekböl készül, amelyet tengeri só és füszerek keverékével hetekig pácolunk, majd ezt követöen füstölünk. Különlegességét a gyümölcsfa füst adja, ez különleges ízt és színt kölcsönöz a terméknek. Füstölés után érleljük a sonkaféléket. 

 

Pácolt, füstölt lapockasonka

 

Formázott sertés húsrészekböl készül, amelyet tengeri só és füszerek keverékével hetekig pácolunk, majd ezt követöen füstölünk. Különlegességét a gyümölcsfa füst adja, ez különleges ízt és színt kölcsönöz a terméknek. Füstölés után érleljük a sonkaféléket. 

 

 

Pácolt, füstölt tarja

 

Formázott sertés húsrészekböl készül, amelyet tengeri só és füszerek keverékével hetekig pácolunk, majd ezt követöen füstölünk. Különlegességét a gyümölcsfa füst adja, ez különleges ízt és színt kölcsönöz a terméknek. Füstölés után érleljük a sonkaféléket. 

 

 

Kolozsvári szalonna

 

Börös, csontozott sertés oldalasból készül, keskeny csíkokra formázva.Tengeri só és füszerek keverékével történö száraz pácolást követöen bükkfával füstöljük.

 

 

Parajdi sóban érlelt szalonna

 

Perzselt, formázott sertés hátszalonnából készül. Különlegessége, hogy parajdi sóval sózzuk, majd ebben forgatva érleljük vastagságtól függöen 3-4 héten keresztül.

 

 

Bükkfán füstölt hátszalonna parajdi sóban érlelve 

 

A bükkfával történö füstölést megelözöen a leformázott szalonnatáblákat parajdi sóval sózzuk.

 

 

Erdélyi szalonna

 

Sertés hasaszalonnából készül. Táblákra formázva kerül fokhagymás-sós páclébe, ettöl lesz füszeres finom íze.Ezután füstöljük és fözzük. 

 

 

Sült császárszalonna

 

Csontozott sertés oldalast pácoljuk, majd fözzük, ettöl válik finom omlóssá. Ezt követöen forró zsírban pirítjuk,  amitöl ropogóssá válik és szép sült aranybarna színe lesz. 

 

 

Paprikás fejhús

 

Sertésfejböl készül, amit sós, füszeres vízben puhára fözünk. A csontokat eltávolítjuk, majd borsozzuk és paprikázzuk.

 

 

Paprikás abált szalonna

 

Sertés hasaaljaszalonnát formázás után sós, fokhagymás vízben puhára fözzük, ezt követöen pedig finom füszerpaprikával alaposan meghintjük.Téli reggeleken igazi finomság egy forró tea mellé.

 

 

Pácolt karajfilé 100g/db

 

Hártyázott sertés karajból készítjük, amit vékony csíkokra vágunk.Tengeri sóval és füszerekkel pácolunk, majd meggyfa füstön finoman füstöljük.

 

 

Pácolt szüzpecsenye

 

Sertés szüzpecsenyét hártyázzuk,majd sózzuk, amelyhez füszereket keverünk, ebben érleljük. A pácolás végén bükkfán füstöljük. Ezt követöen levegön szárítva érik hetekig, amíg kialakul íze és állaga.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el